ACRILICO by CVN üveghatású bútorfront

Az ACRILICO by CVN üveghatású bútorfront a legmodernebb belsőépítészeti megoldásokat kínálja, mely nemcsak esztétikus, hanem rendkívül tartós és funkcionális is. Az acryl-polimer borítású, pórusmentes felület fokozottan karc-, sav-, ütés- és UV-álló, így tökéletes választás minden beltéri bútorhoz.

Felhasználási Területek

Az ACRILICO bútorfrontok számos beltéri felhasználási területen alkalmazhatók, beleértve konyhákat, beépített bútorokat, belsőépítészeti dekorelemeket és tolóajtókat. Ellenállnak gombáknak, baktériumoknak, valamint általános háztartási vegyszereknek és fertőtlenítőszereknek.

Kiemelkedő Belsőépítészeti Érték

Az ACRILICO termékek kimagasló belsőépítészeti értéket képviselnek. A 2 mm-es acryl lemez magas ellenálló képességgel bír, így a mindennapi igénybevétel mellett is megőrzi minőségét. Magasfényű és matt kivitelben is elérhetők, ellenhúzóval forgalmazva, valamint különféle élzárási lehetőségekkel (PRO1 és PRO2) kaphatók, amelyek vízzáróak, így vizes helyiségekben is elhelyezhetők.

High Gloss és Matt Felület Jellemzői

High Gloss ACRILICO Felület:
– Kiváló magas fény
– Fokozottan karcálló és súrolásálló
– UV-álló, színtartós
– Magas vegyi ellenállás
– Könnyű tisztítás

Matt ACRILICO Felület:
– Szupermatt, sima felület
– „Ujjlenyomat mentes”
– Magas foltállóság
– Fokozottan karcálló és súrolásálló
– UV-álló, színtartós
– Könnyű tisztítás
– Kellemes tapintás

Jellemzők és Megmunkálás

Az ACRILICO by CVN üveghatású bútorlapok könnyen megmunkálhatók a szokásos famegmunkáló eszközökkel (fúrás, marás, vágás). Vágás esetén elővágást kell alkalmazni a precíz eredmény érdekében. A termék vastagsága 20 mm, és élzárásnál kérjük, hogy a kész vágási méreteket adják meg.

Tisztítás és Karbantartás

Langyos víz és folyékony mosogatószerek jól használhatók az acryl felület tisztításához. A por nedves szivaccsal könnyen eltávolítható. Makacs, zsíros foltok esetén benzol-mentes petroleum-éter vagy izopropil-alkohol használható. Mechanikai eszközök és erős vegyszerek használata kerülendő, hogy ne sérüljön a kopásálló bevonat.

Garancia

Az ACRILICO termékcsaládra 5 év garanciát biztosítunk gyártási hibák esetén. A garanciális panaszok kizárólag a termék bevizsgálását követően érvényesíthetők, és a pótlással térítjük meg az esetleges hibákat.

Az ACRILICO by CVN üveghatású bútorfrontok ideális választást jelentenek mindazok számára, akik magas minőségű, tartós és esztétikus belsőépítészeti megoldásokat keresnek. Bővebb információért keresse értékesítő kollégáinkat!