triomax
Örömmel mutatjuk be együttműködésünket a magas minőségű, exkluzív bútoripari kellékeket forgalmazó Triomax vállalattal. A Triomax Kft. Viefe® katalán cég termékeinek kizárólagos magyarországi importőrei így bízunk benne, hogy együttműködésünk kapcsán megrendelőink is megismerik a kiváló Viefe® minőséget.

A Viefe® termékei a praktikum és a természetes eklektikusság jegyében készülnek, melyek hangsúlyos kontrasztjaikkal átalakítják a megszokott felhasználói élményt és gazdagítják a környezet stílusát. A cég 2022-ben bővítette kínálatát az egyedi tervezésű, letisztult formavilágú fogantyúik mellé különleges dizájn fogasokkal, melyek a legújabb trendeket és stílusirányzatokat követik. Az idei évtől ajtóütközőkkel is bővítették szortimentjüket, ezzel is bizonyítva, hogy ezek az apró kiegészítők hogyan képesek egyéniséget és dizájnt kölcsönözni a belső tereknek, létrehozva a tökéletes harmóniát.

Bízunk benne, hogy együttműködésünk révén tovább szélesíthetjük kínálatunkat, és ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű, innovatív bútoripari kellékeket biztosíthatjuk.

Fedezze fel Viefe® termékeit, és tapasztalja meg a design és funkcionalitás találkozását a CVN Front kínálatában!