Az élzáró fóliák felvitele nehéznek tűnhet, de néhány okos szabályt betartva bárki megcsinálhatja.

Az élzáró fóliák esztétikus zárást biztosítanak a nyers felületek elfedéséhez. Növelik a bútorok élettartamát és megvédik őket a karcolásoktól és a nedvességtől.

A következő útmutatást követve garantált eredményt érhet el az élzáró fóliák felvitelénél:

  1. Tisztítsa meg a felületeket: Az élzáró fóliák felvitele előtt alaposan tisztítsa meg a felületeket, hogy a ragasztó jól tapadjon. Használjon tisztítószert, ha szükséges.
  2. Vágja méretre a fóliát: Az élzáró fóliát méretre kell vágni, hogy pontosan illeszkedjen az élekhez. Az élzáró fóliák általában nálunk már kérés szerint felhelyezve vásárolhatók, de ha a saját maga vágja őket, akkor a lehető legpontosabban kell mérnie.
  3. Ne húzza túl a fóliát: Ha túlságosan erősen meghúzzuk a fóliát, akkor az deformálódhat és nem esetlen nem illeszkedik tökéletesen a felülethez. A fóliát a felvitelkor enyhén megfeszítve kell tartani.
  4. Alaposan nyomja rá az élekre: Az élzáró fóliák felvitele után az éleknél érdemes alaposan rásimítani a fóliát, hogy jól tapadhasson.

Mint látszik, a fentiek tanácsok betartásával házilag is megoldható az élzárás, ám ha időt és energiát spórolna vagy egyszerűen nem szeretne ezzel foglalkozni, akkor szívesen átvállaljuk ezt feladatot. Kollégáink nagy tapasztalattal és speciális eszközökkel állnak az Önök rendelkezésére, így gyors és minőségi megoldással élzárással érkezik Önökhöz a megrendelt termék.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha megbízható partnerre van szüksége!